ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Υπηρεσίες Courier
Με συνέπεια και επαγγελματισμό

Από το 2014 η A.D.S TRANSPORTS (Athens, Direct, Service) είναι μία εταιρεία η οποία διεκπεραιώνει παραλαβές / παραδόσεις διαφόρων αγαθών και εμπορευμάτων από και προς σε πρακτορεία / λιμάνια / ΚΤΕΛ / τρένα και αεροδρόμιο με μοναδικό τρόπο, που μόνο οφέλη σας αποφέρει.

ΚΥΡΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
extra ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Για τις extra υπηρεσίες υπάρχει επιπλέον χρεώση.

9
ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
Μπορείτε να εξυπηρετηθείτε γρήγορα, σίγουρα και οικονομικά, σχεδόν για κάθε λόγο που διαφορετικά θα χρειαζόταν να βγει κάποιος από το γραφείο του.

Ενημερωθείτε για τους χρόνους παράδοσης και επικοινωνήστε μαζί μας για τις έξτρα χρεώσεις που υπάρχουν στα express και δέσμευση ώρας.

ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΕΩΣ 4 ΩΡΕΣ

Καθημερινή εξυπηρέτηση για παραλαβές/παραδόσεις “ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ” μέσα σε 4 ώρες με αξιοπιστία.

EXPRESS 1-2 ΩΡΕΣ

Πιο γρήγορα δεν γίνεται! Στην ADS είμαστε ειδικοί στις express αποστολές για παράδοση εντός Αθηνών.

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΩΡΑΣ

Κλείστε ραντεβού για την παραλαβή και την παράδοση των αντικειμένων σας την ώρα που εσείς επιθυμείτε.

ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ
Στην A.D.S TRANSPORTS (Athens, Direct, Service) έχουμε την γνώση να κάνουμε «είσπραξη» και όχι απλά «παραλαβή χρημάτων η επιταγής». Οι συνεργάτες μας δεν παραλαμβάνουν κλειστό φάκελο με μετρητά η επιταγή, αλλά κατά την είσπραξη ελέγχουν όλα εκείνα τα στοιχεία που πρέπει να ελέγξουν, συμπληρώνουν την απόδειξη εντύπου παραλαβής για λογαριασμό σας και παραλαμβάνουν το ποσό που είναι να εισπραχθεί. Ακόμη μπορείτε να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας ή και προμηθευτές σας. Αντί να έρχονται στα γραφεία σας όλοι και να δεσμεύεται και προσωπικό και χώρο, μπορείτε να μας παραδίδετε τις επιταγές και αναλαμβάνουμε να σας επιστρέψουμε τις αποδείξεις είσπραξης των προμηθευτών σας. Η υπηρεσία αυτή γίνεται και με χρέωση παραλήπτη, η του αποστολέα εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση μεταξύ τους.
ΑΓΟΡΑ ΑΓΑΘΩΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ
Αρκεί ένα τηλεφώνημά σας ή e-mail, για να μας πείτε τι ακριβώς χρειάζεστε (εάν χρειάζεστε αναλώσιμα, απαραίτητη είναι η μάρκα και το μοντέλο του μηχανήματος) και αν έχετε συγκεκριμένο κατάστημα που θέλετε να τα αγοράσουμε. Εάν είναι εφικτό (ανάλογα με το κόστος του αντικειμένου) πληρώνουμε εμείς το κατάστημα και εκδίδεται το τιμολόγιο στα στοιχεία σας. Σας παραδίδουμε το αντικείμενο με το τιμολόγιο και μας εξοφλείτε το ποσό που πληρώσαμε για λογαριασμό σας.
ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ?

Στείλτε μας mail και θα χαρούμε πολύ να βοηθήσουμε.