Αποθηκεύσεις
Σε ιδιόκτητο χώρο

Η ADS Transports διαθέτει ειδικό χώρο αποθήκευσης οικοσκευών και εμπορευμάτων με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας, εύκολα προσβάσιμο στους πελάτες.

Για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα έχετε την δυνατότητα, να αποθηκεύσετε κάθε είδους αντικείμενα. Υπάρχει λίστα στην οποία θα καταγραφούν αναλυτικά ένα προς ένα.

Η αποθήκη διαθέτει συστήματα πυρανίχνευσης-πυρασφάλειας, συναγερμό και καλύπτεται ασφαλιστικά.

Υπηρεσίες αποθήκευσης Οικοσυσκευών

Εαν είστε στη διαδικασία μετακόμισης και πρέπει να βρείτε ένα μέρος για να κρατήσετε κάποια από τα υπάρχοντά σας ή απλά δεν έχετε αρκετό χώρο στο σπίτι σας, οι υπηρεσίες αποθήκευσης μας, μπορούν να αποτελέσουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα για εσάς.

Στην ADS Transports, προσφέρουμε αποθήκευση για πολλά διαφορετικά αντικείμενα ώστε να μπορείτε να αισθάνεστε ασφαλείς ότι τα υπάρχοντά σας είναι στο σωστό μέρος. Οι αποθηκευτικοί μας χώροι προσφέρουν, 24ωρη ασφάλεια και καθαρά ντουλάπια για να κρατήσουν τα υπάρχοντά σας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ενώ εξαλείφονται ενδεχόμενες απειλές.

Άλλες υπηρεσίες αποθήκευσης

Σας παρέχουμε επιλογές αποθήκευσης για άλλα αντικείμενα σε μακροπρόθεσμη βάση. Οι επιλογές αποθήκευσης που διαθέτουμε, θα σας προσφέρουν μια καθαρή και ασφαλή εγκατάσταση για την αποθήκευση εκείνων των αντικειμένων που θέλετε να κρατήσετε ασφαλή, σε μια ανακαίνιση στο σπίτι ή το γραφείο σας. Θα συνεργαστούμε μαζί σας για να βρούμε τις καλύτερες επιλογές αποθήκευσης στις καλύτερες τιμές.