ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Με συνέπεια και επαγγελματισμό
Από το 2014 η Α.D.S TRANSPORTS (Athens, Direct, Service) τρέχει για να εξυπηρετήσει τους πελάτες της σε αυθημερόν παραλαβές / παραδόσεις σε όλη την Αθήνα, Πειραιά και προάστια, στο υπόλοιπο Αττικής, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, οποιουδήποτε μεγέθους.

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ / ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Η A.D.S TRANSPORTS (Athens, Direct, Service) είναι μία εταιρεία η οποία διεκπεραιώνει παραλαβές / παραδόσεις διαφόρων αγαθών και εμπορευμάτων από και προς σε πρακτορεία / λιμάνια / ΚΤΕΛ / τρένα και αεροδρόμια με μοναδικό τρόπο, που μόνο οφέλη σας αποφέρει. Μπορείτε να εξυπηρετηθείτε γρήγορα, σίγουρα και οικονομικά, σχεδόν για κάθε λόγο που διαφορετικά θα χρειαζόταν να βγει κάποιος από το γραφείο του.

ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Στην A.D.S TRANSPORTS (Athens, Direct, Service) έχουμε την γνώση να κάνουμε «είσπραξη» και όχι απλά «παραλαβή χρημάτων η επιταγής».
Οι συνεργάτες μας δεν παραλαμβάνουν κλειστό φάκελο με μετρητά η επιταγή, αλλά κατά την είσπραξη ελέγχουν όλα εκείνα τα στοιχεία που πρέπει να ελέγξουν, συμπληρώνουν την απόδειξη εντύπου παραλαβής για λογαριασμό σας και παραλαμβάνουν το ποσό που είναι να εισπραχθεί.
Ακόμη μπορείτε να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας ή και προμηθευτές σας. Αντί να έρχονται στα γραφεία σας όλοι και να δεσμεύεται και προσωπικό και χώρο, μπορείτε να μας παραδίδετε τις επιταγές και αναλαμβάνουμε να σας επιστρέψουμε τις αποδείξεις είσπραξης των προμηθευτών σας. Η υπηρεσία αυτή γίνεται και με χρέωση παραλήπτη, η του αποστολέα εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση μεταξύ τους.

ΑΓΟΡΑ ΑΓΑΘΩΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ

Αρκεί ένα τηλεφώνημά σας ή e-mail, για να μας πείτε τι ακριβώς χρειάζεστε (εάν χρειάζεστε αναλώσιμα, απαραίτητη είναι η μάρκα και το μοντέλο του μηχανήματος) και αν έχετε συγκεκριμένο κατάστημα που θέλετε να τα αγοράσουμε. Εάν είναι εφικτό (ανάλογα με το κόστος του αντικειμένου) πληρώνουμε εμείς το κατάστημα και εκδίδεται το τιμολόγιο στα στοιχεία σας. Σας παραδίδουμε το αντικείμενο με το τιμολόγιο και μας εξοφλείτε το ποσό που πληρώσαμε για λογαριασμό σας.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Η εταιρεία A.D.S TRANSPORTS (Athens, Direct, Service) προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις με ιδιόκτητους χώρους αποθηκεύσεων, όλων των αντικειμένων σας, για το χρονικό διάστημα που εσείς επιθυμείτε, με αυστηρή τήρηση του προσυμφωνηθέντος χρόνου παραλαβής τους.
● Αποθηκεύσεις με ασφάλεια και άψογη οργάνωση σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους
● Αποθηκεύσεις εξοπλισμού επιχειρήσεων, οικοσκευών, & αντικειμένων
● Πλήρης καταγραφή των αγαθών & εμπορευμάτων που αποθηκεύονται.