Ταχυμεταφορές
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η διαδρομή της ADS Transports ξεκίνησε το 2014 στην Ηλιούπολη από τον κ. Δημήτρη Κρυπωτό. Με μόλις ένα μηχανάκι κατάφερε να είναι συνεπής και υπεύθυνος απέναντι στους πελάτες του. Η ADS Transports πολύ γρήγορα αναπτύχθηκε εξοπλίζοντας την εταιρεία με μηχανάκια και αυτοκίνητο, ώστε να καλύψει περισσότερες ανάγκες των πελατών. Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για όλες τις μεταφορές / παραδόσεις και αποθήκευσης όλων των αντικειμένων σε ιδιόκτητους χώρους με ασφάλεια και αυστηρή τήρηση του προσυμφωνηθέντος χρόνου παραλαβής τους.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η δέσμευση της ADS Transports, για συνέπεια, εντιμότητα, εμπειρία και ασφάλεια, απέναντι στους πελάτες της είναι κρίσιμη προκειμένου να μπορέσει να ανταπεξέλθει επάξια στις συνεχείς αλλαγές του επιχειρηματικού περιβάλλοντος ενώ αυτή η δέσμευση επιτυγχάνει τη μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας και την επιτυχία της επιχείρησης.

ΣΤΟΧΟΣ

Βασικός στόχος της ADS Transports είναι η άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα του κάθε πελάτη, γι αυτό και η εταιρία μας εργάζεται με προσωπική επίβλεψη και φροντίδα σε ότι αναλαμβάνουμε. Σημαντικό για την ανάπτυξη της επιχείρησης είναι η συνεχή συνεργασία με όλους τους πελάτες μας.